Hier vindt u alle activiteiten die ik in de toekomst organiseer waar u aan deel kunt nemen.

 

 16 juni 2018

Laat je varen

Laat je varen, letterlijk en figuurlijk. Zen in de Zon en Beauty & Health for Body & Mind werken samen om jou deze prachtige ervaring te bieden:

Even tijd voor jezelf. Aandacht voor je huid en geest. In onze drukke maatschappij is het soms lastig om volledig te ontspannen. Je hoofd leegmaken en tegelijkertijd ook die kramp uit je nek en rug halen is lastig. Maar wij hebben een oplossing voor je gevonden: varen & massage, samen met mindfulness & meditatie!

We stappen met 4 personen om 10.00 uur aan boord bij het Biesboschcentrum en dan mag je letterlijk bij het los gooien van de trossen, ook al je zorgen over boord gooien. Onze ervaring is dat ook echt gebeurt. Onderweg krijg je een workshop aromatherapie en ga je je eigen massage olie maken. Daarna gaan we aan wal, hier maak je kennis met meditatie en kunnen we kiezen voor een stilte wandeling of bamboe stokoefeningen (oefeningen afkomstig uit de Qigong), én krijg je ook nog een heerlijke massage. Deze massage is naar keuze en is bedoeld om ook letterlijk de spanning uit je lijf te masseren. (Denk bijvoorbeeld aan een voetmassage, een hoofdmassage, een rugmassage of combinaties daarvan). Tussendoor wordt er een eenvoudige lunch geserveerd.

Tijdens de vaart terug is er tijd op je gedachten op een rij te zetten en nog meer te genieten van de omgeving. Om 15.00 uur stap je weer bij het Biesboschcentrum aan wal. Echt een geweldige ervaring om met een paar vriendinnen te ondergaan!

Vaar je met ons mee? Meer informatie en aanmelden:

https://www.facebook.com/events/2012812559003920

 

22 september 2018

Freedom Walk for Nathan

Samen met een vriendin organiseer ik een dag in het Noord-Hollands Duinreservaat. De dag begint om 09.00 uur bij de parkeerplaats van het Noord Hollands Duinreservaat, samen wandelen we naar de gasterij de Kruisberg voor koffie en een lekkere versnapering (op eigen kosten) Daarna vervolgen wij onze weg door het bos naar het strand. Onderweg zullen we Schotse Hooglanders tegenkomen. Op het strand zal ik een Meditatie en een Council Circle organiseren. In de middag lopen we terug naar de gasterij om wat te eten (op eigen kosten)

We organiseren deze dag speciaal om geld op te halen voor de leeuwenwelp Nathan. Zodat hij naar Zuid- Afrika gevlogen kan worden, naar een leven in een prachtig gebied, in plaats van de veel te kleine betonnen kooi met vast gelaste tralies zonder doorgang om het hok schoon te maken, waar hij in de Oekraïne in leefde.

Voor deelname aan deze dag vragen wij een minimum donatie van € 25,- (meer wordt zeer gewaardeerd) Bij deelname ontvang je een t-shirt: I walk for Nathan. Het volledige bedrag van je donatie gaat naar de reis van Nathan, zodat hij zich een koning mag voelen in het prachtige Zuid- Afrika.

Kortom een geweldig mooie dag in prachtige natuur voor een goed doel.... Doe je mee?

Opgeven kan via een bericht naar mij, Ineke (06-15 37 3600 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

 

13 oktober 2018

Bewust Leven Beurs

Bewust Dordrecht organiseert samen met haar bewuste ondernemers de allereerste Bewust Leven Beurs Dordrecht en Zen in de Zon is hierbij.

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken met mij en andere bewuste ondernemers in en om Dordrecht? Kom dan 13 oktober naar het Wantijpaviljoen te Dordrecht. De deuren openen om 10.00 uur en het evenement sluit haar deuren om 16.00 uur.

De entree is geheel gratis, er zijn diverse stands en leuke workshops (sommigen tegen een kleine bijdrage). Ik kijk er naar uit je daar te mogen ontmoeten, zie ik je daar?

https://www.bewustdordrecht.nl/identiteit/bewust-leven-beurs  /   https://www.facebook.com/events/2028268620724318/