Trainingen doe ik momenteel enkel nog op aanvraag

Dit omdat mijn huidige praktijkruimte onvoldoende ruimte biedt voor groepen en hiervoor dus een locatie gehuurd moet worden waaraan kosten verbonden zitten. Wenst u toch een cursus, neem dan vooral contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

De trainingen bestaan uit meerdere bijeenkomsten (hoeveel bijeenkomsten is afhankelijk van de training)

‘Mindfulness en Meditatie’, 9 bijeenkomsten

Tijdens een training ‘Mindfulness en Meditatie’ leer je wat mindfulness is. Doordat de training gebaseerd op ervaringsleren ontdek je zelf wat mindfulness en meditatie voor je kan betekenen. Deze training is gebaseerd op de Mindfulness Based Stress Reductie training van Jon Kabat-Zinn. Begin 2014 heb ik aan de Hogeschool Utrecht de post HBO-opleiding tot Mindfulness trainer met succes afgerond hiermee ben ik lid geworden van de beroepsvereniging voor Mindfulness trainers VMBN (http://www.vmbn.nl/zuid-holland/)

‘Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh’, 9 bijeenkomsten

Tijdens de training ‘Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh’ leer je wat mindfulness en meditatie is in de traditie van Zen meester Thich Nhat Hanh. Ook leer je over Thich Nhat Hanh, wie is Thich Nhat Hanh en hoe beoefen je binnen deze traditie?

In Nederland was ik samen met een vriendin gevraagd door de ‘Stichting Leven in Aandacht’ (http://www.aandacht.net/) om een kennismakingstraining voor onze traditie te ontwikkelen. Samen hebben wij deze ontwikkeld en ik zou deze training gaan draaien voor het ‘Centrum Zijnsoriëntatie’ (http://www.centrumzijnsorientatie.nl/) echter voordat de training beëindigd zou zijn, verhuisde ik al naar Curaçao. Om deze reden is de training in Nederland, helaas, niet van start gegaan.

‘Kennismaking met Mindfulness en Meditatie’, 4 bijeenkomsten in 2 weken

Tijdens deze korte training krijg je informatie over mindfulness en meditatie. Ook worden tijdens deze training een aantal basisoefeningen aangeboden. Zo krijg je een preview van mindfulness en meditatie.

‘Mindfulness en Meditatie voor Kinderen’, op maat gemaakt

Op aanvraag kan ik op maat een training aanbieden gericht op kinderen (bijvoorbeeld op school). Als u hiervoor interesse heeft neem dan contact met mij op. Ik kan dan een programma opstellen dat aansluit aan uw wensen.

‘Mindfulness en Meditatie op Maat’, op maat gemaakt

Op aanvraag kan ik op maat een training aanbieden. Als u hiervoor interesse heeft neem dan contact met mij op. Ik kan dan een programma opstellen dat aansluit aan uw wensen.