Mijn Visie:

Je bent goed zoals je bent, omdat je bent. Wat je ook denkt, zegt, voelt of doet, het is oké. Jíj bent oké."

 

Mijn Missie:

“Hoe zou het zijn om in een wereld te leven waarin iedereen handelt vanuit zijn of haar kracht, vanuit hart en ziel?

Een wereld waarin iedereen weet wat hij of zij kan bieden en weet waar er hulp van anderen wenselijk is…?

Voor mij is dat een wereld waarin men leeft vanuit compassie, liefdevolle aandacht en in harmonie met elkaar en met de natuur. Dát is mijn wens voor de wereld en voor ieder mens op zich, jong en oud.

Dit is ook de reden dat ik mijn eigen praktijk heb opgezet, om mensen te mogen begeleiden naar hún kracht, naar hún ziel. Zodat ze leren handelen vanuit compassie, liefdevolle aandacht en harmonie, naar anderen en, misschien wel met name, naar zichzelf….”

 

Waarom coaching op basis van mindfulness en meditatie?

- Stoei je wel eens met je emoties, of zit je wel eens vast in een emotie?

- Wil je meer inzicht in je gewoontepatronen?

- Wil je één, of meerdere, gewoontepatronen veranderen of helemaal stoppen?

- Wil je meer inzicht in wie je werkelijk bent?

Meditatie en mindfulness (aandacht, acceptatie en inzicht) bieden hierbij handvatten om het leven te ervaren zoals het is en onze filters en overdenkingen los te laten, om zo in het hier en nu gelukkig te kunnen zijn in elk moment.

 

Moet ik boeddhist zijn om bij Zen in de Zon coaching te kunnen krijgen?

Zeer zeker niet, je bent goed zoals je bent, omdat je bent. Of je jezelf nu als Boeddhist, Chisten, Moslim, Joods of Atheïst beschrijft het is allemaal oké en je bent méér dan welkom bij Zen in de Zon.

Ik zie mijzelf als leerlinge van de Wereldse Wijsheden en die ik haal uit vele geloven en overtuigingen. Ik zou mijzelf (en jou) niet willen beperken door ons in één hokje te willen stoppen. Dit geldt ook voor mijn manier van coaching, soms haal ik wijsheden van Jezus Christus aan, soms van Boeddha, soms van Rumi, enz enz. Het gaat mij erom om jou terug te brengen naar je ware zelf, je ware kracht, je bron, waar dat ook is, want daar straal je...